måndag, mars 7

Så här ser den ut.


Så här ser den ut. Väskan som luktar som en askkopp men som jag inte kunde motstå. Förstår ni mej nu? Kan ni hjälpa mej? Alla tips och trix som kan få bort lukten mottages med tacksamhet.

5 kommentarer:

Angeliqa sa...

Jättefin! Men tråkigt med röklukten. Ättika ska ju vara effektivt mot röklukt, kanske kan du ställa ett tefat med ättika och väskan i en stor säck eller så över natten och se om det blir bättre? Annars har jag hört att sån där anti-dålig-lukt-spray till skor ska fungera även på röklukt så det kan ju vara värt att testa.

LOPPISTAN sa...

Wow, helt fantastisk! Har inga direkta tips men jag har hört att riktig såpa (från typ Gysinge) ska funka på allt. Du kanske får såpaskura insidan :) Att frysa ner brukar också ta bort lukt men då måste man ha en frys som är stor nog.

Lycka till!

Come again secondhand sa...

Angeliqa och Loppistan; Ättika har jag hemma, så det kan jag testa på en gång, sedan blir det till å skaffa anti dålig lukt spray och såpa från Gysinge! TACK!

Anonym sa...

Oh, vilken snygging! Testa frysen!
Fanny

www.finelittleday.com sa...

Åh, jag förstår dig. Fantastiskt fin ju!
Köpte en liten träsko nyligen på Tradera, som stank rök visade det sig när jag fick den. Den står fortfarande på balkongen :(

Tack snälla snälla för tidigare blogginlägg om min tejp, och annat :)!

Ur arkivet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...