fredag, mars 4

Ett annat helgfynd.

Östergötland bjöd också på dehär vackra ljusstakarna. Under ljusstaken står det "Stjärnmetall, made in sweden". Någon som vet vad stjärnmetall är för något? 

Idag har jag en "ledig" dag och skall försöka hinna fotografera och lägga upp lite nyheter till butiken. Jag borde också få till ett par nya fina banners både till butiken och bloggen. Vad gör ni för något?

6 kommentarer:

amanda löwenberg sa...

Åh så fina! Har aldrig hört talas om stjänmetall...

Jag är också ledig idag, har varit och simmat, nu ska jag plugga lite och sen ska jag ut på ärenden!

Come again secondhand sa...

Åh vad härligt att simma på förmiddagen. Önskar att jag hade sån energi!

Sofie sa...

familjen e ledig, vi har just ätit lunch. nu sover yngsta, storebror ser på spöket laban, jag städar övre våningen på byggmaterial (förutom nu då jag villade bort mig då jag egentligen ska sända listmått till min bror som hjälper med bygget) och mannen slipar golvet för att kunna vaxa det ännnu idag. framsteg i renoveringen! vi kanske kan flytta upp sängarna till helgen!
allt gott.
s

Come again secondhand sa...

sofie; Härligt! Vi har ännu inte börjat med våra golv. Hoppas att vi hinner börja med det nu till helgen. Plastmattor och flytspackel skall bort. Hoppas på att kunna ta tillvara på det trägolv som enligt rykten skall ligga där under. Spännande! Hoppas ni får en fin helg !

Retro Elephant sa...

Tack skall du ha!
Även du har en jättefin blogg! :)

//Lina

Anonym sa...

Ramlade in här helt apropå. Dina fina ljusstakar kommer från företaget Stjärnmetall i Ystad. Fast det kanske du visste vid det här laget.
Mvh/Marianne

Ur arkivet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...