onsdag, februari 9

Tradera Fynd.

Denhär vackra klänningen vann jag på en tradera auktion innan jul. Den är troligen från 40-talet. Det ser ut som om tråden som bildar det vackra blommönstret är fast sytt för hand. Helt galet. Vilket jobb! 100 kr fick jag ge för denna underbara skönhet. Den hänger mest på väggen och ser fin ut.

7 kommentarer:

camilla sa...

oh vilken fin klänning! sikket fynd :) fast det är inte klänningen jag fallit för, utan stålgalgen... vart får man tag i sådana? om du har någon koll?

Come again secondhand sa...

Camilla; Jag köpte ett gäng med galgar på kemtvätten. De brukar sälja. Inte de bästa för kläderna att hänga på, men fint! :)

Anonym sa...

Superfin klänning! Men när kan man införskaffa NYA superfina grejer hos dig igen? Saknar mina Come Again-fynd. ;(

Ditt trogna fan och kund
/Lotta

Come again secondhand sa...

Hej härliga Lotta! Vad glad jag blev av din fina kommentar! Snart komer det nyheter i butiken. Januari tog musten ur mej i år och jag kände att jag behövde en liten paus för att samla inspiration. Men det är på gång! storkram!

Anonym sa...

helt underbar! Jag står först i kö,om du tröttnar på den och vill sälja den på comeagain! ;) ha en fin vår! :)

Anonym sa...

Nice! :) Jag var rädd där ett tag att något hade hänt med Come Again. Men vad bra att så inte var fallet, både för dig och för mig.

Dock inte för min budget, men man måste ju leva också! :P

Våren är här och nu går vi mot ljusare tider!

KRAM /Lotta

Come again secondhand sa...

anonym; Tack det samma! Du är först på listan!:)

Lotta; Ja, visst är det härligt att det snart är vår! Jag brukar tänka att februari är kort. Sen är det bara mars kvar. Å sen. då e de april. och april är vår! Storkram!

Ur arkivet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...