söndag, november 6

Tävling, Retromässan, kärlek.

Aja som har fina bloggen Lundagård är med och tävlar om biljetter till Retromässan. Så här skriver hon om sitt bästa secondhand fynd;
"Bästa secondhandfyndet (smått omöjligt att välja ett :-) men det får bli denna tjusiga skinnsoffa, gammal och nästan möglig, lädret småspricker när man sätter sig i den, men ändå tycker jag så väldigt mycket om den och planerar att ta den i bruk på riktigt i framtiden." 
Läs tävlingsreglerna här och var med och tävla om sex gratisbiljetter till Retromässan. Vinnarna dras på torsdag den 10 November. Lycka till!
Blir så glad varje gång någon skriver något om Kom igen bloggen. Känns stort på något sätt.  Både Tiger som har Hello Tiger bloggen och  Maria på bloggen Husligheter  har tipsat om Retromässan-tävlingen! Blir så himla glad av sånt! Så fina människor det finns!

1 kommentar:

Rebecca sa...

Rara Lina! Tack för att du tipsade om tävlingen, så omtänksamt! Jag har haft den äran att få biljetter till mässan, så jag tänker inte vara med att konkurrera med de andra, men tusen tack för att du tänkte på mig!

Kram, Rebecca ♡

Ur arkivet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...