fredag, januari 14

Tips, vintageguiden.

Efersom jag just nu befinner mej i en bloggsvacka av sällan skådat slag, tänkte jag tipsa om en färsk sida med härligt mycket secondhand. Vintageguiden är en ny samlingssida för vintage och andrahand-shopping. Här hittar man butiksrecenssioner och intressanta reportage. Klicka här för att komma till Vintageguiden

Ge mej era bästa tips, hur gör ni då blogg inspirationen tryter ? 

3 kommentarer:

amanda löwenberg sa...

Jag har ett dokument där jag skriver ner all inspiration till inlägg jag har just då, så vid dåliga dagar har jag lite idéer. Sedan fotar jag mycket vissa dagar, och använder det andra dagar då jag inte fått så bra bilder.
Annars kan det funka att bara vänta tills inspirationen kommer tillbaks!
Eller kanske ha en tävling eller liknande på bloggen!

Come again secondhand sa...

Amanda;

Tack för alla fina råd och tips. Jag började faktiskt skriva upp lite ideér för länge sedan, men kom liksom av mej… Får plocka upp det där igen! Och ja, tävling. Det får det bli snart igen! ♡♡♡

Karin Erlandsson sa...

Struntar i inspirationssvacka och skriver ändå. Ibland är bloggandet bara ett jobb att förhålla sig till och verkställa. Ofta har de bästa texterna fötts då jag varit dödstrött på allt och alla men bara skrivit.
Och så skriver jag aldrig om att jag inte har något att skriva. Det blir som en självuppfyllande profetia och sänker den egna nivån radikalt.
Kämpa på och skit in inspirationen.

Ur arkivet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...