onsdag, april 27

Hejdå Come again!

Come again secondhand butiken säger nu Tack och hej! Det har varit en härlig tid med Come again och jag har verkligen lärt mej så otroligt mycket. Då jag öppnade Come again visste jag ingenting om hur man sköter en nätbutik, inget om marknadsföring, skatter, moms eller hur man gör fina reklambanners. Utan Come again hade jag inte heller fått kontakt med alla ni fina människor som har stöttat hurrat och handlat under tiden som butiken funnits. Det är jag verkligen så himla glad och tacksam för! 

Jag har velat fram och tillbaka en tid.  Och nu när jag beslutat mej för att sluta med butiken känns det både vemodigt, sorgligt men väldigt rätt. Lite som när man bestämt sej för att avsluta ett förhållande som inte varit bra på länge. Det känns nostalgiskt, vi har ju varit med om så mycker fint tillsammans, men samtidigt så himla bra. 

Tusen tack till er alla som har handlat under åren, ni som stöttat och ställt upp och till er alla som skickat fina uppmuntrande mejl och meddelanden! ♡♡♡

Hur jag och bloggen kommer att ha det framöver har jag inte bestämt än, känns som att bloggen är så starkt förknippat med Come again seondhand. Men vi får se...

- Men glöm inte bort att Come again kommer att vara öppen en tid ännu, med ännu lägre priser! www.comeagain.se

onsdag, april 20

Vår hemma hos oss.

Det är så underbart med våren! Känns som om det var flera år sedan det var sol och varmt. Vår nya fina soffa har hittat sin plats och vi trivs så bra tillsammans. Härligt att ha en soffa som är bekväm! Känns lyxigt att kunna lägga sej i soffan och läsa en bok. "Eden" smörasken  från Rörstrand som fyndats på loppis är välanvänd och luktade illa av all smör som trängt in. Nu får den tjäna som blommkruka istället. Påskliljorna verkar trivas bra.

Ps. Glöm inte bort att tipsa om Come again rean och vara med och tävla om fina vinster från Come again.

måndag, april 18

I Pausen.

Det har varit en lite märklig vecka för mej. Jag har varit på två begravningar, bott på Kungsholmen i några nätter, haft härliga släkten på besök. Och så nu detta om finland. Att det gick så. Jag sov oroligt i natt. Drömde om björnar som jagade oss. Vaknade med en känsla av overklighet i magen. Och solen sken och sken och det kändes så konstigt alltsammans.

Sedan sa jag sa hej till våren som flyttat in hos oss.

måndag, april 11

Tipsa om Come again REAN, var med på utlottning!

REAN har så smått börjat komma igång i butiken men fortfarande finns mina favoriter kvar…


Supersnygg kavaj i linne från Marimekko 220 kr
Linnekavaj/skjorta 170 kr
Mocka kjol 165 kr
Skor från Pertti Palmroth 195 kr
Beige trenchcoat med fina detaljer 195 kr
Superfin jacka med stora guldknappar 170 kr.

Jag vill naturligtvis att så många som möjligt skall få reda på Come agains fina REA och ordnar därför en liten tävling. Bland alla som tipsar om Come agains REA på sin blogg, med 50 % bannern och länk till butiken lottar jag ut en vinnare. Skriv en kommentar här under inlägget med namn och länk till din blogg så är du med på utlottningen. Vinnaren får välja en vinst av de här tre alternativen;

Alternativ 1; 5 vita romantsika kaffekoppar och fat  med guldkant.

Alternativ 2; Fin picknick väska.

Alternativ 3; 6 st sommriga saftglas.

fredag, april 8

REA på Come again!

Just nu är det 50 % REA på det mesta på Come again! 

Rom resan bokad.


Daniel.
Anna, Schilla och Kristian efter bröllopet.
Förvirrade turister.
Vi har bokat resa till Rom. Skall bli så härligt! Vi ska åka tillsammans med finaste Anna och Kristatian.  Så här såg det ut då vi besökte New York för några år sen. Förutom att turista hann vi också med Annas och Kristians bröllop. Vår vän Shilla bodde också där just då.  Resan var alldeles fantastisk och jag har längtat tillbaka sedan vi kom hem. Innan Rom skall jag också hinna med en vecka i finland. Längtar.

måndag, april 4

Tapeter och Soffa.

Har en stund på mej här innan jobbet och sitter och kollar upp fina tapeter. De fina tapeterna från Cole & Son som jag skrev om tidigare är fortfarande mina favoriter, men det börjar luta åt andra färger. Lite varmare. Kanske de här.

Den här, här under tycker jag också väldigt mycket om. Egentligen kanske det är harmonin i färgerna och inte mönstret så mycket som tilltalar.

Den här härliga tapeten föreslog jag för Daniel. Men det blev ett ganska rakt nej på den. Är det någon som vet varifrån den kommer? Man kan ju använda den till annat än på väggar tänkte jag...

Sen kan jag inte få nog av att kolla på tapeterna från Trove. Så underbart drömska motiv.

Sofie gav mej redan flera fina förslag, någon annan som har en favorit tapet som de gärna vill dela med sej av? 

Vi har annars hittat vår soffa! En ljus lädersoffa från 60-talet som flyttar hem till oss ikväll. Så glad! Var och kollade på den igår. Just nu bor den i en helt fantastisk etage lägenhet tillsammans med en inredare och min drömsoffa- Chesterfield soffan. Vilken för övrigt också var till salu, men eftersom jag och Daniel inte kan komma överens angående den modellen så kommer det troligen att förbi en dröm för mej. Jag tyckte att det skulle kunna va så himla fint att kombinera de två sofforna. Men nej. Så- hejdå fina köttklump soffan. 

Ps. Missa inte utmaningen på Miia-Smycken bloggen där Miia lottar ut tre presentkort till Miia- Smycken.

fredag, april 1

Jag fick ett paket.


I går kväll då jag kom hem låg det ett litet paket på hallgolvet. Tack fina Miia för det vackra armbandet! Jag är speciellt förtjust i de små regndropparna. Besök Miia-Smycken här! Miia har också en fin blogg med väldigt tänkvärda texter där hon ofta skriver om vårt egenvärde som människor. Att vårt värde inte ligger i vad vi presterar eller hur "perfekta" vi är. En blogg om att duga och räcka till precis som vi är. Bra va?  Besök den här

Ur arkivet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...