fredag, januari 14

Tips, vintageguiden.

Efersom jag just nu befinner mej i en bloggsvacka av sällan skådat slag, tänkte jag tipsa om en färsk sida med härligt mycket secondhand. Vintageguiden är en ny samlingssida för vintage och andrahand-shopping. Här hittar man butiksrecenssioner och intressanta reportage. Klicka här för att komma till Vintageguiden

Ge mej era bästa tips, hur gör ni då blogg inspirationen tryter ? 

onsdag, januari 5

The Leaf-it

Appree är ett asiatiskt företag som inriktar sig på kontorsmaterial med tema från naturen. Post-it lappar utformade till vackra löv känns snudd på genialiskt jämfört med de illgula orginal-lapparna. Leaf-it finns nu också som Ginko löv.

tisdag, januari 4

Nyheter på Come again!



Artisan Biscuits


Vid det här laget vet ni hur jag älskar det som är handgjort och gjort med extra mycket kärlek. I morse lyxade jag till frukosten med en handgjord Owl and pussycat biscuit från Artisan Biscuits. Att en liten uggla kan vara så god! Den doftade äkta smör och var alldeles knaprig.  Den här dagen kan bara bli bra!

måndag, januari 3

Hej!

 Hoppas ni har haft en skön jul och nyårshelg! Känner mej alldeles blogg-ringrostig efter min blogg semester. Vi har nu bott några veckor i vår nya lägenhet, på kvällarna sitter vi och planerar. Så småningom skall det bli nya golv i ett par av rummen och väggarna skall målas. Sen hoppas jag på fågeltapeten Garden Birds som jag skrev om i ett tidigare inlägg. Tavlorna är det min bror som målat, klänningen som syns i bakgrunden är en klänning från 40-talet som jag fyndade på tradera för några veckor sedan. Lovar att presentera den närmare snart. Hur har ni haft det?

Ur arkivet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...